Uvertira u Gornjogradski književni festival 2015.

četvrtak , 28.05.2015.



Uvertira u Gornjogradski književni festival održat će se u petak 29. svibnja u Slovenskom domu u Masarykovoj 13. u Zagrebu s početkom u 19.00 sati. Ona je zamišljena kao presjek trenutne književne i poetske produkcije, a radovi će biti objavljeni u web separatu portala Radio Gornji Grad. Sam festival kojeg se ovdje najavljuje održati će se 2, 3 i 4 listopada u Zagrebu na Gornjem gradu i drugim prostorima kao što je i naš sadašnji domaćin – Slovenski dom. Događaj organiziraju Radio Gornji Grad, Kulturna mreža Jugoistočne Europe i Dunavska mreža. Dobrodošli.

Uvertiru izvode: Rolando Peharec, Nemanja Rotar (Beograd), Eduard Pranger, Korana Serdarević, Kruno Čudina, Anka Dorić, Krešo Galović, Rajko Bizjak (Ljubljana), Domagoj Margetić, Marijan Grakalić, Pero Kvesić, Romana Brolih, Marko Pavlovski, Josip Luković, Žarko Jovanovski, Željko Krznarić, Lidija Puđak, Damir Pilko, Ninoslav Žagar...

Glazba i ples na kraju.

U subotu, 30. svibnja s početkom u 11.00 sati očekuje nas promocija novog romana Marijana Grakalića ''Bivši čovjek'' u Knjižnici Bogdana Ogrizovića, Preradovićeva 5., izašlog u ediciji ''Semafore''. Također ste pozvani i na taj događaj.



<< Arhiva >>