UPRAVA NA PRODAJU!

utorak , 14.04.2015.



Zavirite u svoje džepove pa ako štogod zazvecka, obratite pozornost na ovo i iskoristite dobru priliku:

Poslovni.hr naime prenosi da je Međunarodni investicijski hotelijerski posrednik Hotelinvest oglasio prodaju opatijskog Grand Hotela Adriatic u vlasništvu slovenske hotelske grupacije LifeClass po cijeni za sve dionice od 5,5 milijuna eura.
Oglas za prodaju tog opatijskog hotela objavljen je na web stranici Hotelinvesta te uz ostalo i u hrvatskom dnevnom tisku uz napomenu da je hotel u vlasništvu LifeClassa i da se može kupiti sa ili bez uprave/menagementa LifeClassa.

Iako sam u dotičnom hotelu odradio dio svog radnog vijeka (teglio sam u njemu kufere turistima četiri duga topla ljeta tokom srednjoškolskog obrazovanja - otud ovo moje prekrasno atletski građeno sexy tijelo wink), ne donosim vam vijest zbog toga, nego zbog prethodne rečenice - da ponovimo dakle : hotel se, naime, može KUPITI SA ILI BEZ UPRAVE.

Izgleda da smo napravili malen ali značajan NOVI KORAK IZ KAPITALIZMA U ROBOVLASNIŠTVO - radnici su već odavno robovi a sad, kako vidimo, to postaju i članovi uprave.
Ne znam da li da se zbog toga zlobno cerekamo i likujemo, ili da se ipak zabrinemo?


(Čudno da nisu oglasili i pojedinačnu cijenu svakoga iz uprave, po kg žive vage...)

Inače, u oglasu se ističe i da kupac preuzima odgovornost za dugoročni dug od 7 milijuna eura.

Eto, HOTEL SE PRODAJE SA ILI BEZ UPRAVE, a kako vidimo, uprava je novome kupcu donijela u miraz dug od 7.000.000 eura - mislim da bi bilo pošteno da cijena bude puno niža ako novi kupac kupi hotel sa tako sposobnom upravom belj



<< Arhiva >>