Novi roman Ive Balenovića, napisan tijekom bolovanja

subota , 01.09.2012.




Ivo Balenović, pisac i bivši liječnik kojemu se sudi zbog liječničke pogreške zbog koje je jedno dijete ostalo trajno nepokretno (vidi ovdje ) , napisao je novi roman - o njemu se informirajte ovdje .

Tim povodom pozivam vas da pročitate moju kritiku Balenovićevih precijenjenih 'Metastaza' - čitaj ovdje

****

Inače, na ovome linku možete saznati da je u vrijeme izlaska tog članka u Večernjem listu (travanj 2012.) dr.Balenović bio na bolovanju tada dugom već dvije godine, i vjerojatno za to bolovanje primao naknadu, dok istovremeno roditelji djeteta koje je ostalo nepokretno (a zbog čega se Balenoviću sudi) mjesečno za lijekove svome sinu moraju izdvajati oko 7.000 kn.
Ti lijekovi naime nisu na listi HZZO-a.
Ali je zato Balenović na listi HZZO-a, onoj za bolovanje...

Baš me zanima je li Balenović još uvijek na 'bolovanju', i tko mu odobrava to 'bolovanje', i zbog kojih je tegoba na 'bolovanju', i ako je bio bolestan - kako je uspio napisati knjigu ????

Možda je na 'bolovanju' zbog duševnih boli, zbog grižnje savjesti jer je znao za kriminal ali je šutio, možda pati što nije na vrijeme prijavio ono što zna...

Jadan, baš ga žalim...

I baš me zanima, da se nije desila ta tragedija s djetetom - da li bi Balenović još uvijek radio kao liječnik, i da li bi i dalje gledao kriminalne radnje u bolnici, i šutio o tome...

A kako je ovu novu knjigu pisao dok je bio na 'bolovanju', to može biti dobar izgovor ako se ona ispostavi kao loša...







<< Arhiva >>